Breaking News

Τριαντάφυλλος: «Σκέφτηκα... Γιατί δεν με δείχνει ο σκηνοθέτης; Θα φύγω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Τσολάκη υποδέχθηκε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26/12) στο «Πρωινό ΣουΣού» τον Τριαντάφυλλο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ είπε για την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή που συμπαρουσίαζε στο Open με τη Μαριάντα Πιερίδη και τη Φελίσσια Τσαλαπάτη:

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα αυτό που έζησα, αλλά ok, η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο... Ωστόσο, πού ξέρεις;... Μπορεί κάποια στιγμή, σε αυτό το στούντιο, κάτι να γίνει πάλι τον καινούργιο χρόνο.

Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ότι τραγουδούσα όλο το καλοκαίρι. Ταξίδευα στην Ελλάδα κι έπρεπε να είμαι πίσω με το πρώτο πρωινό αεροπλάνο. Ωστόσο, από την είσοδο του καναλιού μέχρι το στούντιο λάμβανα τόση θετική ενέργεια, ένιωθα... οικογένεια.

Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι που περάσαμε, το χωριό μου καιγόταν. Τα διαχειριστήκαμε, όμως, όλα τα θέματα και τα φέραμε εις πέρας...


Μια δυο φορές σκέφτηκα "Γιατί δεν με δείχνει ο σκηνοθέτης; Θα φύγω"... Μια δυο φορές που ήθελα να πω κάποια πράγματα δεν με άφηναν, με έκοβαν. Υπάρχουν κάποιοι νόμοι στην τηλεόραση, οι οποίοι εμένα με κούραζαν. Μετά το συνήθισα... Και μια φορά που είπα κάτι που δεν έπρεπε, τελικά βγήκε σε καλό...».