Breaking News

Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά: «Ήταν τα τελευταία γενέθλια που κάναμε μαζί» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινεί η ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Θεοδώρα Βουτσά, με αφορμή τα γενέθλια που θα είχε ο πατέρας της, ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1931, ενώ έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020.

Ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε 4 φορές. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σάντρα. Απέκτησε άλλες δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου, τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα. Ακόμη, είχε έναν προγονό (Άνθιμος Ανανιάδης) από προηγούμενο γάμο με την τρίτη σύζυγό του, την ηθοποιό και πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη. Το 2016 παντρεύτηκε την ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Η Θεοδώρα Βουτσά δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του μπαμπά. Θα έπαιρνα μια τούρτα και θα πήγαινα από το σπίτι του για να σβήσει τα κεράκια του και να κάνει την ευχή του. Την τελευταία φορά ήταν και η οικογένεια μου μαζί μου. Ο Νίκος, η Ηλέκτρα και εγώ γύρω του να του τραγουδάμε τα Χρόνια Πολλά.

Όταν του είπα να κάνει μια ευχή πριν σβήσει τα κεράκια, 88, μας είπε "εσείς θέλω να είστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι".

Ήταν τα τελευταία γενέθλια που κάναμε μαζί. Κανείς δεν ήξερε ότι στις 26.02.2020 θα αποφάσιζε να φύγει.

Να είμαστε όλοι καλά να τον θυμόμαστε. Και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ευχή του πραγματικότητα, να είμαστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Καλή χρονιά σε όλους!! Ευτυχισμένο το 2024!».