Breaking News

Πρόεδρος Κοκκινοχωρίου Καβάλας για Βασίλη Καρρά: «Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κηδεία του Βασίλη Καρρά θα γίνει σήμερα (27/12) στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Ο πρόεδρος της κοινότητας, Χρήστος Διαμαντίδης, είπε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»:

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Mας λείπει ένας συγχωριανός μας, ο οποίος έδωσε τα πάντα για το χωριό. Δούλευε πολύ σκληρά για να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο από ό,τι ήταν... Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο. Ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κανείς ό,τι προσέφερε, όποιος είχε πρόβλημα υγείας ή ήθελε να σπουδάσει τα παιδιά του ή οτιδήποτε άλλο, ήταν παρών...

Με είχε πάρει τηλέφωνο πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο και τον δρόμο μέχρι εκεί. Ήξερε ότι θα "φύγει". Τον είδα πριν από 15-20 μέρες στο σπίτι του και είχε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό. Έχει κάνει αρκετά πεζοδρόμια με φωτισμό, δεντροφύτευση, πλατεία, δρόμους αγροτικούς και άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω. Αν δεν ήταν ο Βασίλης μας δεν θα ήξερε κανείς το χωριό μας...


Έχουμε κάνει για την κηδεία του ό,τι καλύτερο για εκείνον, όπως το ζήτησε. Πιστεύω θα "βουλιάξει" το χωριό μας σήμερα. Θα έχει πολύ κόσμο...».