Breaking News

Πέγκυ Ζήνα για Βασίλη Καρρά: «Του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια του Βασίλη Καρρά μίλησε το πρωί των Χριστουγέννων η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε για τον αγαπημένο της φίλο στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ:

«Τον Βασίλη Καρρά τον γνωρίζω από πριν γίνω τραγουδίστρια, όταν τραγουδούσε με τη μητέρα μου. Ήταν ο άνθρωπος που της φέρθηκε στην καριέρα της πιο γενναιόδωρα από κάθε άλλο καλλιτέχνη.

Όταν μπήκα κι εγώ στον χώρο, έτυχε να δουλέψω μαζί του. Είχαμε μια πάρα πολύ ζεστή σχέση, μοιραστήκαμε κι ένα τραγούδι. Ο Βασίλης ήταν πολύ γενναιόδωρος, πολύ γλυκός με πολύ χιούμορ και πολύ αυθεντικός σαν καλλιτέχνης. Ήταν αποδεκτός από όλους τους χώρους του τραγουδιού...


Η σημερινή παραμονή Χριστουγέννων, επειδή ακόμα δεν έχουμε κοιμηθεί, ήταν η πιο άβολη που έχουμε βιώσει, πιστεύω και οι συνάδελφοί μου και εγώ... Ήταν πολύ άβολα σήμερα και ο κόσμος ήταν πολύ μαγκωμένος. Έλαβα μια τεράστια συγκίνηση...

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο Βασίλης πάλευε πάρα πολύ με την ανίατη ασθένειά του. Πάλεψε πιο πολύ από κάθε άλλον άνθρωπο που πέρασε αυτή τη δοκιμασία, το γνωρίζουμε όλοι στον χώρο. Οπότε, ίσως του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό με ελεύθερη την ψυχή του».