Breaking News

Η Paris Hilton ποζάρει με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους - Τα πρώτα Χριστούγεννα ως μαμά (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Paris Hilton θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με τα παιδιά της, τα οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Paris Hilton και ο Carter Reum είχαν αρραβωνιαστεί τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο σχέσης. Παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2021 στο Bel Air, στην έπαυλη του αείμνηστου προπάππου της Paris, του Barron Hilton. Το γαμήλιο γλέντι ήταν τριήμερο.

Τον Ιανουάριο του 2023, η 42χρονη χρυσή κληρονόμος ανακοίνωσε, μέσω Instagram, ότι απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον Phoenix, μέσω παρένθετης μητέρας.

Τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα την Ημέρα των Ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου), ανακοίνωσε ότι απέκτησε και δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, τη London Marilyn.

Η Paris Hilton μοιράστηκε στο People τις πρώτες οικογενειακές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με τον σύζυγό της, φορώντας ασορτί πιτζάμες. Η ίδια κρατάει στην αγκαλιά της την 6 εβδομάδων κόρη τους, ενώ ο Carter Reum τον 11 μηνών γιο τους. Τα παιδιά τους φορούν, επίσης, πιτζάμες με το ίδιο χρώμα.

«Ο Carter κι εγώ ανυπομονούσαμε να βγάλουμε την πρώτη μας φωτογραφία διακοπών με τον Phoenix και τη London, ως οικογένεια 4 ατόμων», είπε η Paris Hilton αποκλειστικά στο People.

Και πρόσθεσε: «Πάντα ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις δικές μας οικογενειακές παραδόσεις, να γιορτάσουμε τις γιορτές και να βρεθούμε στο νέο έτος. Νιώθω τόσο τυχερή και ευλογημένη που έχουμε μαζί αυτή την όμορφη οικογένεια και ζωή».

Πατήστε πάνω στην ανάρτηση του People για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.