Breaking News

Νόνη Δούνια: «Ήμουν 6 ώρες στο χειρουργείο, σταμάτησαν την καρδιά μου για να τη διορθώσουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vita και τη δημοσιογράφο Μικαέλα Θεοφίλου, η Νόνη Δούνια μίλησε για το πολύ σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν λίγα χρόνια. Η ηθοποιός, παρουσιάστρια και πρώην βουλευτής εξομολογήθηκε:

«Στο χειρουργείο πήγα για… ρεκτιφιέ και τώρα έχω μία επιδιορθωμένη βαλβίδα. Γνώριζα από πολύ μικρή ότι έχω πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, που είναι σχετικά σύνηθες, με τη διαφορά ότι στην περίπτωσή μου επρόκειτο για εκφυλιστική εκδοχή της, τη νόσο Barlow. Με είχαν ενημερώσει οι γιατροί ότι γύρω στα 50 έπρεπε να κάνω επιδιόρθωση βαλβίδας. Αν το άφηνα, θα έπρεπε να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας και να παίρνω ένα χάπι εφ’ όρου ζωής.

Δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό. Απλά, επειδή με απασχόλησε κάποια στιγμή και το σενάριο του να πάει κάτι στραβά, μου πέρασε από το μυαλό να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου. Μετά, όμως, είπα μέσα μου "Ποτέ δε θα σκέφτεσαι έτσι, θα μπαίνεις στις μάχες με πίστη".

Για τους γιατρούς είναι μία επέμβαση ρουτίνας. Δεν παύει όμως να είναι μία εγχείρηση καρδιάς. Ήμουν 6 ώρες στο χειρουργείο, σταμάτησαν την καρδιά μου για τη διορθώσουν. Δεν το σκέφτηκα αυτό όμως. Για μένα ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει και το έκανα σαν να πήγα στον οδοντίατρο».

Πριν λίγα χρόνια, τον Ιανουάριο του 2020, η Νόνη Δούνια είχε φιλοξενηθεί στο πλατό του «The 2Night Show», όπου είχε μιλήσει για το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Δείτε το βίντεο.