Breaking News

Melissa Roxburgh: «Ένας κόσμος για γυναίκες χωρίς... φόβο» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κακοποίηση των γυναικών, που είναι μια σύγχρονη μάστιγα, αναφέρθηκε η Melissa Roxburgh σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η Melissa Roxburgh πρωταγωνίστησε στη σειρά "Manifest" (2018-2023) των NBC/Netflix. Τον Ιούνιο του 2021, η σειρά είχε ακυρωθεί από το NBC μετά από τρεις σεζόν. Στη συνέχεια προστέθηκε στο Netflix και έφτασε αμέσως στην κορυφή της τηλεθέασης. Τελικά το Netflix ανανέωσε το "Manifest" για μια τέταρτη και τελευταία σεζόν (2022-23).

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η 31χρονη Καναδή και Αμερικανίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στην κακοποίηση των γυναικών, προτρέποντας τους followers της να εγγραφούν στη δράση "Without Fear" της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης CARE.

«Ένας κόσμος για γυναίκες #WithoutFear (χωρίς φόβο) είναι ένας κόσμος όπου μπορούν να περπατήσουν για το σπίτι το βράδυ, να πάνε στη δουλειά, να μορφωθούν, να ταξιδέψουν και να κάνουν πολλά περισσότερα χωρίς τον κίνδυνο να βιώσουν βία, παρεvόχληση ή κακoποίηση», έγραψε η γοητευτική ηθοποιός.


Επίσης, η Melissa Roxburgh προέτρεψε τους followers της να κάνουν εγγραφή στη διεύθυνση care.org/WithoutFear, προκειμένου να πιέσουν τους ηγέτες των ΗΠΑ να κάνουν πραγματικότητα αυτό το δικαίωμα, χρηματοδοτώντας πλήρως παγκόσμια προγράμματα που αποτρέπουν και ανταποκρίνονται στη βία λόγω φύλου.

Να σημειωθεί ότι η CARE είναι μια διεθνής ανθρωπιστική οργάνωση, που καταπολεμά την παγκόσμια φτώχεια και την παγκόσμια πείνα, δουλεύοντας δίπλα σε γυναίκες και κoρίτσια.