Breaking News

Κώστας Λεφάκης: Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα - «Το 2024 θα είναι πιο δύσκολο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις του για το νέο έτος. Ο γνωστός αστρολόγος τόνισε:

«Είναι μικρές περίοδοι, που δίνονται ευκαιρίες φέτος (το 2024) και εναλλάσσονται τα γεγονότα. Δεν υπάρχουν ζώδια που θα είναι τυχερά σε μεγάλη διάρκεια.

Οι πιο ανθεκτικοί παρουσιάζονται στην πορεία γιατί θα έχουμε συγκλονιστικά γεγονότα. Το 2024 είναι πιο δύσκολο από το 2023.

Στατιστικά, ανθεκτικοί είναι οι Ιχθύες, Ταύροι και Αιγόκεροι. Στη δίνη των γεγονότων θα είναι οι παρορμητικοί, που θα εκτεθούν σε ταλαιπωρίες, όπως οι Κριοί οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι.

Οι σταθεροί - Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι - θα υποχρεωθούν να αλλάξουν τον τρόπο αντιμετώπισης της ζωής τους, γιατί μέσα από μεγάλες αλλαγές θα πιεστούν ή θα αναγκαστούν να κάνουν μεταβολές και μεταμορφώσεις για να επιβιώσουν...


Και αυτοί που θα "τρέξουν" πολύ, κυνηγημένοι από ευθύνες και καινούριες υποχρεώσεις που θα τους τύχουν, είναι η μεταβλητή ομάδα, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες».