Breaking News

John Travolta: Οι ευχές του για τα Χριστούγεννα και η φωτογραφία με τα παιδιά του (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο John Travolta ευχήθηκε στους followers του «Καλά Χριστούγεννα», ανεβάζοντας και μία φωτογραφία με τα παιδιά του.

Ο John Travolta παντρεύτηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό Kelly Preston, με την οποία ήταν μαζί από το 1991 μέχρι και τον θάνατό της από καρκίνο του μαστού, σε ηλικία 57 ετών, τον Ιούλιο του 2020... Οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά: την 23χρονη Ella Bleu, τον 13χρονο Ben (Benjamin) και τον Jett, ο οποίος σκοτώθηκε σε ατύχημα, σε ηλικία 16 ετών, τον Ιανουάριο του 2009 στις Μπαχάμες, όπου είχε πάει διακοπές.

Ο 69χρονος διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και χορευτής δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, που τον δείχνει να ποζάρει με τα παιδιά του σε χιονοδρομικό κέντρο. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους, σας αγαπάμε!!», έγραψε στη λεζάντα.


Να σημειωθεί ότι ο Ben είχε γιορτάσει τα 13α γενέθλιά του τον περασμένο μήνα (23 Νοεμβρίου). Ο John Travolta είχε δημοσιεύσει ένα τρυφερό βίντεο, το οποίο περιείχε στιγμιότυπα με τον γιο του.

Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι «You Are the Sunshine of My Life» του Stevie Wonder. Στη λεζάντα σημείωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το αγοράκι μου είναι τώρα έφηβος. Ο Ben γίνεται 13 σήμερα. Σ' αγαπώ γιε μου!».