Breaking News

Ήβη Αδάμου: «Ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ήβη Αδάμου και ο σύζυγός της, Μιχάλης Κουϊνέλης, παραχώρησαν πρόσφατα συνέντευξη στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Τετ α Τετ», που προβλήθηκε στον Alpha Κύπρου αργά το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2018, όταν ήρθε στη ζωή η κορούλα τους.

«Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς, που έχει αδυναμία στην κόρη του. Έχουν μοναδική σχέση μεταξύ τους», είπε η Ήβη Αδάμου.

«Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω. Έπαθα μεγάλο σοκ με την Ήβη, δεν της το 'χα, γιατί όταν έμεινε έγκυος ήταν 24 χρονών. Οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους... Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και έβγαλε κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις», τόνισε από την πλευρά του ο Μιχάλης Κουϊνέλης.


«Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα... Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα, ειδικά τον πρώτο καιρό που έκανα το μωρό», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Μεταξύ άλλων, η Ήβη Αδάμου είπε για την καταγωγή της από την πλευρά της μητέρας της, η οποία είναι από τη Βουλγαρία:

«Ποτέ δεν έκρυψα τη βουλγάρικη καταγωγή μου. Το ξέρουν οι περισσότεροι, απλά τους φαινόταν περίεργο που μιλούσα κάποιες φορές βουλγαρικά. Ένιωθα ότι δεν είναι κάτι κακό και δεν είναι».