Breaking News

Η συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη - Η εξομολόγηση για την αδερφή του που είχε σύνδρομο Down (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην αδερφή του, Μαρία, η οποία είχε σύνδρομο Down και έφυγε από τη ζωή.

«Το Μαράκι με σύνδρομο Down ήταν ένα μεγάλο... Έχω 11 χρόνια διαφορά. Είδες; Έχω...» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και σταμάτησε να μιλά για μερικά δευτερόλεπτα, προσπαθώντας να διαχειριστεί τη συγκίνησή του...


«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Πέθαναν οι γονείς μου και το Μαράκι έμεινε να προστατεύεται από μένα και τον Μάρκο, τον αδερφό μου», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και πρόσθεσε: «Ξαφνικά, στα 49 του, πέθανε και ο Μάρκος. Το Μαράκι είχε φοβερή αδυναμία και στους δυο μας. Έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα. Με ρωτούσε και είχε τη συμπεριφορά ενός παιδιού 6-7 ετών, αν και ήταν κοντά στα 40. Όταν με ρώτησε πού είναι ο Μάρκος, της είπα πολύ πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική. Από εκεί και πέρα, για αρκετά χρόνια, την έπαιρνα τηλέφωνο από την Αμερική και της μιλούσα ως Μάρκος και στη συνέχεια γύριζα και της έλεγα "σε πήρε αυτός;". Υποτίθεται ότι είχαμε κόντρα σε κάποια πράγματα. Το μυαλουδάκι της λειτουργούσε ως κoριτσάκι 6-7 ετών. Δεν της το είπα ποτέ».