Breaking News

Η εξομολόγηση της Β. Μιλλούση: «Όταν διαχειριζόμουν τις ήττες μου, έπρεπε να διαχειριστώ και την επιτυχία του Λευτέρη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Βασιλική Μιλλούση. Η αγαπημένη πρωταθλήτρια της γυμναστικής - που έχει αποκτήσει δύο κορούλες με τον Λευτέρη Πετρούνια - είπε στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου:

«Όταν ασχολείσαι από πολύ μικρή ηλικία με τον πρωταθλητισμό, χάνεις την παιδικότητά σου. Κανένα παιδί σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν είναι προετοιμασμένο και δεν μπορεί να δουλέψει τα συναισθήματά του. Αθλητισμό κάνω κάθε μέρα, αλλά άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω και τον άντρα μου που ετοιμάζεται για Ολυμπιάδα. Είναι δύσκολο που κι εγώ και ο Λευτέρης είμαστε πρωταθλητές στο ίδιο άθλημα γιατί υπάρχει μια άτυπη σύγκριση.

Η κάθοδός μου για την αποχώρησή μου ήρθε παράλληλα με την άνοδο του Λευτέρη, οπότε το να το διαχειριστώ όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Όταν εγώ διαχειριζόμουν τις ήττες μου, έπρεπε να διαχειριστώ και την απόλυτη επιτυχία του συντρόφου μου...


Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κoρίτσια μας έχουν αγαπήσει τη γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές...».