Breaking News

«Heartland» - Amber Marshall: Η μαγευτική φωτογραφία από το χιονισμένο σπίτι της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Amber Marshall μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους μία μαγευτική φωτογραφία από το χιονισμένο σπίτι της.

Η Amber Marshall πρωταγωνιστεί ως Amy Fleming στο «Heartland», τη μακροβιότερη σειρά στην ιστορία της καναδικής τηλεόρασης, η οποία επέστρεψε στις αρχές Οκτωβρίου 2023 στο CBC με τον 17ο κύκλο.

Από το 2016, η 35χρονη ηθοποιός ζει σε ένα αγρόκτημα έξω από το Calgary της Alberta, μαζί με τον σύζυγό της, τον φωτογράφο Shawn Turner και τα ζώα τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2013.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Amber Marshall είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία μαγευτική φωτογραφία από το χιονισμένο σπίτι της, στην οποία κατέγραψε και τον σκύλο της.

«Το φρέσκο χιόνι καλύπτει το άνετο σπίτι μας ακριβώς στην ώρα των Χριστουγέννων. Λατρεύω τη μικρή μας ξύλινη καλύβα, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα.


Η Amber Marshall  ιππεύει άλογα από μικρή, από τότε, σχεδόν, που μπορούσε να περπατήσει. Η ίδια λέει ότι τα δύο πράγματα που αγαπά περισσότερο είναι η υποκριτική και τα άλογα.