Breaking News

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Μαύρα γενέθλια, δεν έκανα κανένα πάρτι ούτε στα τραπέζια χόρευα - Η Αννούλα είναι χάλια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, η Γωγώ Γαρυφάλλου απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η ίδια και η στενή φίλη της Άννα Φλωρινιώτη.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη -  ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο - η αδερφή του Άννα και η φίλη της Γωγώ Γαρυφάλλου γιόρτασαν σε νυχτερινό κέντρο τα γενέθλια της δεύτερης.

Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτούν αρνητικά σχόλια στα social media, μετά και από το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

«Δύσκολα τα Χριστούγεννα και έχουμε ακούσει και τα εξ' αμάξης. Μαύρα, κατάμαυρα γενέθλια ήταν και να πω ότι δεν οργάνωσα γενέθλια. Εκείνη τη μέρα δουλεύαμε με την Άννα. Όταν τελείωσε η βραδιά για το δικό μας μαγαζί, έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι - που μας αγαπάει πάρα πολύ - και μας είπε "Όχι, δε θα μείνετε έτσι άγιες μέρες, να ρθείτε". Και μας έστελναν μηνύματα», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Και συνέχισε: «Η Άννα εκείνη τη μέρα δεν ήταν καθόλου καλά και δεν έκανα κανένα πάρτι, ούτε στα τραπέζια χόρευα. Απλά η φίλη μας ανέβασε το story που η Καρουσάκη μου λέει το "χρόνια πολλά" χωρίς τούρτα και μετά βρέθηκε όλος ο κόσμος να λέει "πώς πενθούν έτσι;". Και στην τελική και τι τους νοιάζει κιόλας; Ούτε γενέθλια κάναμε, ούτε χαρές έχουμε...».


«Εμένα με πήρε η Άννα και μου είπε για τον χαμό που έχει γίνει. Όταν, λοιπόν, αντιλήφθηκα τι έγινε, τρελάθηκα. Η Άννα είναι χάλια, έχει να βιώσει και όλο αυτό. Εγώ σαν κουμπάρα και φίλη της έχω το χρέος να την κάνω να χαμογελάει. Να της δώσω μία να πέσει περισσότερο; Η Αννούλα δεν είναι καλά, θέλει διαρκώς να είναι με κόσμο και με φίλους του Νίκου... Δηλαδή, αν είναι δυνατόν, να αγαπάει ο κόσμος περισσότερο τον Νίκο από την Αννούλα;... Μπαίνει ο καθένας και γράφει το μακρύ του και το κοντό του... Θα την πάω όπου χρειαστεί, αρκεί να ξεχνιέται έστω για λίγο... Η ψυχολογία της είναι χάλια», πρόσθεσε η Γωγώ Γαρυφάλλου.