Breaking News

Γιάννης Πάριος: Η αφιέρωσή του στον Βασίλη Καρρά - «Ήταν ένα τραγούδι του καλού παιδιού και σπουδαίου τραγουδιστή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Πάριος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών. 

Ο Βασίλης Καρράς είχε γράψει για τη Δέσποινα Βανδή το τραγούδι «Το αδιέξοδο». Τελικά, το τραγούδι το ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος μαζί με τη Βανδή και κυκλοφόρησε το 1994.

«Ήμουν μέσα στο στούντιο και τραγούδαγα, στο ένα δωμάτιο εγώ και στο άλλο η Δέσποινα Βανδή. Η Βανδή μόλις ξεκίναγε, ήταν ένα τραγούδι του αείμνηστου, του καλού παιδιού και του σπουδαίου τραγουδιστή, του Βασίλη Καρρά... Σαν τραγουδιστές θα μας κρίνει η ιστορία, αλλά σαν άνθρωπο μπορούμε να τον κρίνουμε. Ήταν υπέροχος, αληθινός...», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Στο τραγούδι είχε κάνει λάθος ο μαέστρος. Το είχε γράψει σε ανδρικό τόνο και έρχεται ο Μάτσας και μου λέει "είναι καινούργια τραγουδίστρια, βοήθησέ την". Του λέω ότι "δεν το ξέρω το τραγούδι" και μπαίνω μέσα και το ακούω. Σαν τιμή προς τον Βασίλη Καρρά θέλω να το πούμε μαζί, γιατί είναι πασίγνωστο, έγινε σουξέ...».

Στη συνέχεια, ερμήνευσε το «Αδιέξοδο» και στο τέλος φώναξε «καλό παράδεισο» με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.