Breaking News

Fame Story: Ο Ρέμος πήρε θέση στη διαμάχη του Γιάννη με την Κατσαΐτη - «Κι εγώ δε θα έβαζα τη φούστα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο live του Fame Story της Παρασκευής (1/12), ο Γιάννης Στεφανίδης ερμήνευσε το «Γίνεται» του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη. Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε τη διαμάχη που είχε ο σπουδαστής με τη στυλίστρια και καθηγήτρια του, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Ο τραγουδιστής και κριτής ανέφερε:

«Γιάννη μου, στη θέση σου κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Κι εγώ, έτσι όπως ειπώθηκε το πράγμα, θεωρώ ότι ήταν μια λάθος συνεννόηση. Δηλαδή δεν το κατάλαβε καλά ο Γιάννης, δεν ήταν πολύ κατανοητό το "φόρεσε τη φούστα, χρησιμοποίησε τη φούστα". Κι εγώ σε καμιά περίπτωση δε θα έβαζα καμιά φούστα.

Από εκεί και πέρα είναι όντως ένα πράγμα, το οποίο είναι ένας πειραματισμός κι ένα μάθημα. Ωστόσο, αυτό το μάθημα έχει και την έκθεση του. Δηλαδή λες εσύ "θα βάλω μια φούστα και θα με βλέπουνε κάποιες χιλιάδες κόσμου από το σπίτι και θα υπάρχει μετά μια φωτογραφία μου με μια φούστα, δε θέλω να την έχω". Ούτε κι εγώ θα ήθελα...».


Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία βρισκόταν στο πλατό, ο Αντώνης Ρέμος είπε:

«Καλώς η κυρία Κατσαΐτη το χρησιμοποίησε ως μάθημα, απλά η δική μου διαφωνία είναι η εξής... Η κυρία Κατσαΐτη ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένθερμος της υποστηρικτής και πάνω στη δουλειά της δε θα ήθελα ποτέ να επέμβω, αλλά θεώρησα λάθος να τον βγάλεις έξω από την τάξη

Εγώ σαν Αντώνης θεωρώ ότι δεν έπρεπε να τον βγάλεις έξω από την τάξη. Ναι, να πεις ότι δεν ακολούθησε το μάθημα σου αλλά "κάτσε σε μια γωνία να δεις και να καταλάβεις τι είναι αυτό το πράγμα". Μπορεί κι εσύ, εκείνη τη στιγμή, να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικά και να το σκεφτείς κάπως αλλιώς.

Η μόνη μου διαφωνία είναι ότι η αντίδραση στο "να βγεις έξω από το μάθημα" ήταν λάθος. Από εκεί και πέρα δεν έχω τίποτα άλλο να πω...».