Breaking News

Fame Story: Αποχώρησαν ο Δημήτρης Κλειδάς και οι Danny & Victor (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Δημήτρης Κλειδάς και οι Danny & Victor Ighodaro 
δεν συνεχίζουν στον ημιτελικό του Fame Story, καθώς αποχώρησαν στο 11o live, το οποίο προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (9/12).

Στις αρχές της εβδομάδας είχαν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, που ήταν ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου, ο Δημήτρης Κλειδάς, ο Τίτος Λαχανάς και η Άννα Πολτζόγλου.

Το τηλεοπτικό κοινό - μέσω της ψηφοφορίας, που ήταν ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας - «έσωσε» τον Τίτο Λαχανά. Να σημειωθεί ότι ο Τίτος είχε κερδίσει την ασυλία και στο προηγούμενο live.


Στη συνέχεια η διευθύντρια της μουσικής Ακαδημίας, Ηρώ, ανακοίνωσε ότι οι καθηγητές έβγαλαν στον «τάκο» τους Danny & Victor Ighodaro, οι οποίοι είχαν προταθεί και στο προηγούμενο live.


Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου, ο Δημήτρης Κλειδάς, η Άννα Πολτζόγλου και οι Danny & Victor Ighodaro διεκδίκησαν την παραμονή τους στο Fame Story.

Όπως και στο προηγούμενο live, το τηλεοπτικό κοινό «έσωσε» τον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου. Στο τέλος της βραδιάς ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε ότι αποχωρούν ο Δημήτρης Κλειδάς και οι Danny & Victor Ighodaro.


Δείτε ολόκληρο το 11ο Live.