Breaking News

Η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει το χέρι της 3 χρόνια μετά τον ακρωτηριασμό του δακτύλου της - «Ήθελα τόσα να γράψω...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το δικό της μήνυμα έστειλε η Έρρικα Πρεζεράκου το βράδυ της Κυριακής (3/12), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε περάσει δύσκολες στιγμές τον Αύγουστο του 2020. Η γνωστή αθλήτρια είχε τραυματιστεί σοβαρά στα δύο δάχτυλα του δεξιού της χεριού από την προπέλα ταχύπλοου και κατά τις επεμβάσεις έγιναν προσπάθειες συγκόλλησής τους. Η Έρρικα έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, ωστόσο σώθηκε ο παραμέσος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία δείχνει το δεξί της χέρι, μετά τον ακρωτηριασμό του δακτύλου της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Σήμερα είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία... Ήθελα τόσα να γράψω... όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε... Συγχωράτε με αν κάνω λάθος... μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν ή απέκτησαν αναπηρία... αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι να αγκαλιάσουμε, να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό... που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα... Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστά μου πλάσματα... Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό πολύ σας αγαπώ;».