Breaking News

Εριέττα Κούρκουλου: «Αν δεν ήταν αστυνομικός, θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους; Είμαστε υποκριτές...» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε στα social media η Εριέττα Κούρκουλου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη για τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη.

Οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας προχώρησαν προχθές (12/12) στον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του άτυχου αστυνομικού, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

H Εριέττα Κούρκουλου έκανε δύο stories στο Instagram. Στο πρώτο αναφέρεται στις δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ στο δεύτερο εκφράζει με καυστικό τρόπο την άποψή της.


«Και επειδή πραγματικά καμιά φορά δεν μας αντέχω… Αν δεν ήταν αστυνομικός αυτό το νεότατο παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, τι θα είχε γίνει; Θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους; Θα είχε σταματήσει ο χρόνος; Θα τα είχαμε κάνει π...α; Αλλά βέβαια, για εμάς δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία! Είμαστε υποκριτές, επιλεκτικά φιλάνθρωποι, δήθεν επαναστάτες... επιεικώς απαράδεκτοι!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.


Υπενθυμίζεται ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε δηλώσει στο One Channel: «Θα μιλήσω σαν γιατρός. Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη, οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες, που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει... Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του».