Breaking News

Έλενα Ράπτη για Χαριτίνη Καρόλου: «Με τι λόγια να σε αποχαιρετήσω όταν δε θέλω να σε αποχωριστώ» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η υφυπουργός Τουρισμού αποχαιρέτησε, μέσω Instagram, τη Χαριτίνη Καρόλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της.

Η Χαριτίνη Καρόλου - μία σπουδαία ηθοποιός και φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη - έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Τη θλιβερή είδηση είχε γνωστοποιήσει το βράδυ της περασμένης Τρίτης (26/12) ο Σπύρος Μπιμπίλας...

Το βράδυ του Σαββάτου (30/12), η Έλενα Ράπτη έκανε στο Instagram μία συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της φίλης της. Η υφυπουργός Τουρισμού δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα:

«Με τι λόγια να σε αποχαιρετήσω όταν δε θέλω να σε αποχωριστώ. Θέλω να μπω σπίτι και να σε βρω στο σαλόνι να κάνεις παρέα με τη μαμά. Να σου πω τα νέα μου, να με ακούσεις με προσοχή και να τα σχολιάσεις με τον πιο γλυκό, καλοπροαίρετο και ενθαρρυντικό τρόπο! Να μιλήσουμε για την επικαιρότητα, την πολιτική και το θέατρο που λατρεύεις. Να πάρω δύναμη από την ακούραστη ψυχή σου, το νεανικό σου πνεύμα και την αγάπη σου για τη ζωή!

Για όλους είσαι μια λαμπρή ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου που συμμετείχε σε σπουδαίες θεατρικές παραγωγές. Ταλαντούχα, φωτεινή, αγέρωχη!

Για τη δική μου οικογένεια, είσαι όλα αυτά και πολλά παραπάνω. Είσαι η Χαριτίνη μας! Μια υπέροχη φίλη που με την καλοσύνη, την ηπιότητα του χαρακτήρα σου και το γλυκό σου χαμόγελο μας συντροφεύεις επί χρόνια. Θα μας λείψεις πολύ αγαπημένη μας!».