Breaking News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το Metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια, όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Δήμητρα Αλεξανδράκη κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε πρόσφατα ο Παύλος Χαϊκάλης για το MeToo.


«Το MeToo ήταν 3-5 άτομα; Τα αληθινά θύματα - και ξέρουμε τις περιπτώσεις - δεν βγήκαν να μιλήσουν. Οι σωστές περιπτώσεις δεν βγήκαν να μιλήσουν και αυτό αφήνει πολλά κενά στην όλη ιστορία... Υπάρχουν γυναίκες που βγήκαν να καταγγείλουν κάποιους και έχουν φάει πολύ ξύλο στη ζωή τους από άλλες σχέσεις. Γιατί καταγγέλλεις τον "Α" και δεν καταγγέλλεις τον "Β". Γιατί; Γιατί εκεί είναι άλλα συμφέρονται από πίσω; Γιατί δεν σε παίρνει; Γιατί κάποια στιγμή έγινε της μόδας αυτό και έπρεπε να βγάλουμε απωθημένα;».

Από την πλευρά της η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε για το MeToo στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: 

«Δυστυχώς ή ευτυχώς θα συμφωνήσω, γιατί τα πραγματικά θύματα που είμαστε, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Το Metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια και είναι πραγματικότητα και δεν με ενδιαφέρει. Να έρθει ο οποιοσδήποτε να μου πει το οτιδήποτε. Έχουμε καλέσει το Metoo σε πραγματικά περιστατικά και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και με το που κλείνουν οι κάμερες, όλοι τα συζητάνε. Στην πραγματικότητα και στην ουσία τι γίνεται; Τίποτα. Επιλεκτικό το Metoo στην Ελλάδα. Επιλεκτικά όλα».