Breaking News

Δανάη Παππά: Ο λόγος που τσακώνεται με τον σύντροφό της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε στο Happy Day τη Δανάη Παππά, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της και την προσωπική της ζωή.

Η γοητευτική ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Σασμού» μίλησε για τη σειρά του Alpha, ενώ αναφέρθηκε με ενθουσιασμό και στο ξεκίνημά της στο θέατρο.

Η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Για μια Ζωή» στο Θέατρο Πειραιώς 131, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τον Μιχάλη Μιχαλακίδη.


Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη: «Είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός... Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που προβληματίζεται με το γεγονός ό,τι δουλεύουμε πολλές ώρες και δεν έχουμε χρόνο για τη σχέση μας».

Και τόνισε στη συνέχεια: «Μου αρέσει η ιδέα του γάμου, όπως και η ιδέα του γαμήλιου πάρτι... Δεν ξέρω ακόμα, δεν έχουμε μπει σ' αυτή τη συζήτηση, αλλά κάποια στιγμή ίσως γίνει».

«Όταν τσακωνόμαστε είναι συνήθως για τον χρόνο που δεν έχουμε ο ένας για τον άλλον, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτό μας φέρνει στα όρια... Καμιά φορά τσακωνόμαστε για μικροπράγματα, όπως για τις δουλειές του σπιτιού. τις οποίες μοιραζόμαστε. Εννοείται ότι ο Λάμπρος ξέρει να μαγειρεύει και είναι καλύτερος από μένα», πρόσθεσε η Δανάη Παππά.