Breaking News

Cardi B - Offset: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Cardi B χώρισε από τον σύζυγό της, τον 31χρονο ράπερ Offset, μετά από έξι χρόνια γάμου, στη διάρκεια του οποίου απέκτησαν δύο παιδιά, την 5χρονη Kulture και τον 2χρονο Wave.

Όπως αναφέρει το People, η Cardi B επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού μέσα από ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 10 Δεκεμβρίου 

Η 31χρονη ράπερ είναι πλέον ελεύθερη εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο - όπως τόνισε - δεν ήξερε πώς να το πει στον κόσμο.

«Είμαι single εδώ και ένα "λεπτό"... Δεν φοβάμαι, απλά δεν ήξερα πώς να το πω στον κόσμο. Αλλά νιώθω ότι η σημερινή μέρα ήταν σαν... σημάδι», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ξεκινήσω το 2024 φρέσκια και ανοιχτή. Είμαι περίεργη για μια νέα ζωή, για μια νέα αρχή. Και ναι... είμαι ενθουσιασμένη».

Πριν λίγες ημέρες, οι θαυμαστές της είχαν παρατηρήσει ότι εκείνη και ο Offset - με τον οποίο παντρεύτηκε το 2017 - είχαν κάνει unfollow ο ένας στον άλλο στο Instagram.

Στις 4 Δεκεμβρίου, σε story της στο Instagram, η Cardi B είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι δυο τους είχαν προβλήματα εδώ και καιρό.

Ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους είχαν γιορτάσει την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, κάνοντας μάλιστα και τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι και πριν τρία χρόνια, το 2020, η Cardi B είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο Offset την απατούσε καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους... H διαδικασία, όμως, είχε σταματήσει τότε, καθώς το ζευγάρι τα βρήκε ξανά.