Breaking News

Νεκρός στα 41 του ο Bram Inscore (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αμερικανός τραγουδοποιός, παραγωγός και ερμηνευτής Bram Inscore, που συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Beck και οι BTS, έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 41 ετών, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Deadline, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο Bram Inscore αυτoκτόvησε, μετά από μάχη με την κατάθλιψη.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Bram Inscore, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από μια σκληρή μάχη με την κατάθλιψη», αναφέρει η δήλωση της οικογένειας, της συζύγου και των φίλων του. 

Και προσθέτει: «Ο Bram ήταν ένας παραγωγός, συνθέτης και πολυοργανίστας μουσικός, που δάνεισε τα ταλέντα του σε καλλιτέχνες όπως ο Beck, ο Troye Sivan και οι BTS.  Ανιδιοτελής ως άνθρωπος και γενναιόδωρος ως συνεργάτης, υπηρέτησε ευρηματικά τη μουσική αλλά ποτέ το δικό του εγώ. Η βαθιά συμπόνια και το στεγνό χιούμορ ήταν ενσωματωμένα σε ό,τι έκανε, αν και ποτέ δεν ζήτησε έπαινο ή έγκριση. Ήταν πραγματικά ένα μοναδικό πνεύμα και, παρόλο που η ψυχή του έφυγε από το σώμα του, θα ζει για πάντα στη μουσική του».


O Bram Inscore έκανε περιοδείες και έπαιξε με τους Beck, Thurston Moore, Charlotte Gainsbourg και Twin Shadow. Συνεισέφερε σε σινγκλ όπως το "Youth" του Troye Sivan, το "Don't Give Up on Me" του Andy Grammer και το "Louder Than Bombs" των BTS.

Παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) για να σπουδάσει ορχηστρική μουσική και τζαζ. Ωστόσο άφησε το κολέγιο και ξεκίνησε τις περιοδείες, ενώ σύντομα έστρεψε την προσοχή του στη σύνθεση τραγουδιών και την παραγωγή.

Κυκλοφόρησε ένα σόλο άλμπουμ με τον τίτλο "B.R.A.M." το 2009. Ήταν, επίσης, μέλος του ντουέτου Touché, το οποίο κυκλοφόρησε το άλμπουμ "It’s Fate" το 2016.

Ο Bram Inscore έγραψε (μαζί με τον Leland) το τραγούδι "Half of You" της ταινίας "Sierra Burgess Is a Loser" του Netflix, η οποία είχε κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2018.