Breaking News

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Η κόρη τους έγινε 10 ετών (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η μεγαλύτερη κόρη του Αντώνη Σρόιτερ και της Ιωάννας Μπούκη, η οποία της έστειλε και διαδικτυακά τις ευχές της.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νάντια, που ήρθε στη ζωή τον Δεκέμβριο του 2013 και την Παυλίνα, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2016.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στα τέλη του 2013, ενώ τον Ιούλιο του 2018 ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο θρησκευτικός γάμος είχε γίνει μαζί με τη βάφτιση της μικρότερης κόρης τους.

Την Παρασκευή (22/12), η Νάντια συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής. Η Ιωάννα Μπούκη δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«22/12/13 - 22/12/23. Koριτσάκι μου όμορφο κάποτε ήθελα να μείνεις για πάντα η μικρή μου πριγκίπισσα αλλά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα... Σου εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου η διαδρομή της ζωής σου να είναι συναρπαστική, περιπετειώδης και γεμάτη δυνατά συναισθήματα. Να προχωράς με οδηγό τα όνειρά σου και να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου!!! Να θυμάσαι πάντα πως ποτέ δεν θα είσαι πολύ μεγάλη για να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Σ' αγαπώ Ναντιούλα μου! #10# Χρόνια σου πολλά ζωή μου!».