Breaking News

Αγγελική Ηλιάδη για Σάββα Γκέντσογλου: «Όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία σχολίασε τις  αποκαλύψεις της Αιμιλίας Βόντος, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της Σάββα Γκέντσογλου.

Όταν ρωτήθηκε για τις  αποκαλύψεις της Αιμιλίας Βόντος, η οποία υποστήριξε ότι υπήρξε έpωτας στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο Celebrity, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε:

«Έpωτα; Είπε η Αιμιλία τέτοιο πράγμα; Δεν τo πιστεύω ότι το είπε. Με αυτά τα λόγια ακριβώς το είπε; Κοιτάξτε... ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω πικραθεί καθόλου με τη Μαρία Καλάβρια. Δεν έχω πικραθεί για άλλα πράγματα, θα πικραθώ γι' αυτό; Απλά δεν ταιριάξαμε με τη Μαρία και θα τολμήσω να πω ότι δεν ήμουν η μοναδική που είχα πρόβλημα στο παιχνίδι, ήταν πολλά άτομα. Εν πάση περιπτώσει, περασμένα ξεχασμένα, έχουμε ωραία πράγματα να ασχοληθούμε, δε θα ασχοληθώ άλλο με τη Μαρία».


Η Αγγελική Ηλιάδη απέκτησε τον γιο της Μπάμπη με τον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη,  ο οποίος δολοφονήθηκε το 2008. Από το 2013 έως το 2018 ήταν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο απέκτησε άλλον έναν γιο, τον Βασίλη, που γεννήθηκε το 2014.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε για τον πρώην σύζυγό της Σάββα Γκέντσογλου: «Όταν ο Σάββας έρχεται στην Αθήνα, μένουμε μαζί. Μένει σπίτι μας και περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μία όμορφη σχέση και μετά τον χωρισμό μας και μπορώ να πω ότι είναι ακόμα πιο όμορφη τώρα. Εννοείται ότι απολαμβάνουμε τον χρόνο που περνάμε μαζί».