Breaking News

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, γνωρίζουμε το φύλο του μωρού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς ετοιμάζονται να καλωσορίσουν στον κόσμο το παιδάκι τους.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φόρεσε νυφικό για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Η πρώην αθλήτρια του στίβου και γυμνάστρια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, βαδίζω προς τον έκτο. Έχω μια προσμονή. Έχεις το άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν θα έχω εύκολη εγκυμοσύνη, πώς θα είναι τα πρώτα βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ωστόσο, έχω θετική σκέψη και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει».

Και πρόσθεσε: «Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα μετά στη ζωή του/της θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Το φύλο του μωρού το γνωρίζουμε, αλλά δε θα ήθελα να το πω».


Να σημειωθεί ότι ο Πύρρος Δήμας θα γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Ελένη, Βίκτωρας, Μαρία και Νικόλας) με τη σύζυγό του Αναστασία, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018, νικημένη από τον καρκίνο.