Breaking News

Χρήστος Σπανός: «Ήταν σοκαριστικό, έχουν γράψει ότι η κόρη μου είναι η σχέση μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την κόρη του, Μαρίνα, μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Χρήστος Σπανός, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή  «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Ήμουν 28 χρονών όταν γεννήθηκε η Μαρίνα. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος περνάει καλά, αλλά εγώ βλέπω έναν κουρασμένο άνθρωπο. Πολλές φορές ξυπνάω και νομίζω ότι είμαι 60. Ψυχολογικά αισθάνομαι παιδί, αυτό με σώζει νομίζω, η ενέργεια.

Με την κόρη μου έχω μεγάλη καψoύρα. Πολλές φορές νιώθω ότι μαθαίνω από τη Μαρίνα. Νομίζω ότι αρχίζω και αφουγκράζομαι ότι η νέα γενιά είναι καλύτερη από εμάς,

Είμαστε τριμελής οικογένεια: μπαμπάς, μαμά, παιδί. Είμαστε παραδοσιακή οικογένεια, πιο μαζί δεν γίνεται...


Ένα πρωί η Μαρίνα μου είπε ότι θέλει να βγει να τραγουδήσει στον δρόμο. Εγώ τρόμαξα, μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και ετοιμαζόταν για πανελλήνιες. Τελικά το έκανε, εγώ ήμουν κοντά με γυαλιά ηλίου και την πρόσεχα. Είχε μαζί της 4-5 φίλους για παρέα και τραγουδούσε μόνη της. Έβγαζε χαρτζιλίκι. Έτσι ξεκίνησε, τραγουδώντας διασκευές...

Έχουν γράψει ότι η κόρη μου είναι η σχέση μου. Ήταν σοκαριστικό. Ανέβασα μια φωτογραφία με την κόρη μου στο Instagram. Παράλληλα, είχα βάλει και μια φωτογραφία που ήταν μωράκι. Και έγραφαν ότι είναι μαζί μου για τα λεφτά μου. Ποια λεφτά;».