Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στον Σπύρο Φωκά - «Γιορτάζουμε τον Σπύρο που πετάει ψηλά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Σπύρο Φωκά, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 86 ετών την περασμένη Παρασκευή (10/11).

Τη θλιβερή είδηση είχε γνωστοποιήσει η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά. Τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος ηθοποιός αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την υγεία του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/11) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Όπως είχε ανακοινωθεί, η σορός του Σπύρου Φωκά βρέθηκε στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από τις 12:00 έως τις 14:00. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο κρεματόριο Ριτσώνας για αποτέφρωση, σύμφωνα με την τελευταία βούλησή του.

Η Λίλιαν Φωκά και η κόρη της Κωνσταντίνα (θετή κόρη του ηθοποιού) εμφανίστηκαν ντυμένες στα λευκά, ενώ από τα ηχεία ακουγόταν μουσική.

«Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ. Όντως έχουμε μια γιορτή, γιορτάζουμε σήμερα τον Σπύρο που πετάει ψηλά», είπε η Λίλιαν Φωκά. «Σήμερα τον γιορτάζουμε, αυτό...», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα.


Φεύγοντας από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών, η Λίλιαν Φωκά έβγαλε το σακάκι της και χόρεψε ζεϊμπέκικο μπροστά από το φέρετρο. Μάλιστα, ξέσπασε εναντίων όσων δεν σέβονται τους ηθοποιούς, «αφήνοντάς τους να πεθάνουν στην ψάθα».