Breaking News

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Επεισόδια 84 - 85 - 86, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιo 84: Η Χλόη τρομαγμένη που ο Γρηγόρης την έχει κλείσει στο υπόγειο, τον παρακαλεί να την αφήσει να βγει. Αυτός, όμως, δε φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει. Αντίθετα της λέει να μιλήσει στους γονείς της στο Λονδίνο και να τους πει ότι όλα είναι μια χαρά, όπως πάντα. Ο Δημήτρης, όμως, που είναι ανήσυχος για τη Χλόη απ΄ την τελευταία φορά που βρεθήκανε και την είδε ταραγμένη, της τηλεφωνεί να μάθει πώς είναι.

Η Ειρήνη με το Φίλιππο έχουν ραντεβού για υπέρηχο και η Σοφία ξεκινάει μια κουβέντα για το πιθανό όνομα του μωρού. Όταν ρωτάει το Φίλιππο πώς λέγανε τη μητέρα του, έκπληκτη τον ακούει να λέει ότι τη λέγανε Ντίνα, όπως τη γυναίκα του Αντώνη. Ο Στέφανος με μια ομάδα αστυνομικών της Σήμανσης ψάχνουν μέσα κι έξω απ΄ το σπίτι του Μάρκου για να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους βοηθήσει να τον εντοπίσουν κι ανακαλύπτουν κάτι ανησυχητικό. Ο Χριστόφορος επιμένει να μάθει τι βρήκαν κι όταν ο Στέφανος του το λέει, καταλαβαίνει απελπισμένος ότι σίγουρα κάτι κακό συνέβη στο Μάρκο.

Ο Αντώνης τηλεφωνεί στη Σοφία και της λέει ότι βρήκε το ορφανοτροφείο στην Αθήνα, που ήταν ο γιος του. Η Σοφία δεν τολμάει να του πει για τις υποψίες της ότι ο Φίλιππος μπορεί να είναι ο γιος του. Η Έλενα ψάχνει να βρει πού μένει τώρα η Ειρήνη για να την έχει από κοντά, αφού είναι σίγουρη ότι είναι κόρη του Νικήτα. Ο Άρης τηλεφωνεί στο Φίλιππο και του λέει για το ταξίδι που θα κάνει ο Άλκης στο Λίβανο. Ο Χρυσοχόου αιφνιδιάζει πάλι τον Άλκη, λέγοντας του ότι ο Άρης ξέρει για το ταξίδι του στο Λίβανο και πως θα το πει και στο Φίλιππο. Σίγουρος πως ο Φίλιππος θ΄ ακολουθήσει τον Άλκη εκείνη τη μέρα, παροτρύνει τον Άλκη να τον βγάλει απ΄ τη μέσα, όπως έκανε και με τον Ηλία.

Σημείωση: Μόνο περιλήψεις, το OPEN δεν ανεβάζει τα βίντεο για τα επεισόδια της σειράς.

Επεισόδιo 85: Ο Φίλιππος λέει στον Στέφανο ότι ο Άλκης θα πάει στο Λίβανο τις επόμενες μέρες. Καταλαβαίνουν ότι ο Χρυσοχόου πρέπει να του ζήτησε να κάνει μεταφορά φορτίου κοκαϊνης εκεί. Ο Φίλιππος θέλει να βοηθήσει το Στέφανο να παγιδέψουν και να πιάσουν επ΄ αυτοφώρω τον Άλκη στο λιμάνι πριν φύγει, αλλά, ο Στέφανος είναι ανένδοτος να μην ανακατευτεί ο Φίλιππος σ΄ αυτό. Η Έλενα, που έχει μάθει πού μένει ο Φίλιππος, πάει στο σπίτι του και βρίσκει την Ειρήνη μόνη. Της δίνει ένα δώρο για το μωρό και είναι πολύ φιλική και στοργική με την Ειρήνη, πράγμα που παραξενεύει ξανά την Ειρήνη. Έρχεται, όμως, ο Φίλιππος να πάει με την Ειρήνη για τον υπέρηχο και όταν βλέπει εκεί την Έλενα, γίνεται έξαλλος.

Ο Χριστόφορος πάει έξω απ΄ το σπίτι του Μάρκου και κοιτάει τα ευρήματα της αστυνομίας, προσπαθώντας να καταλάβει τι μπορεί να συνέβη στο Μάρκο. Βλέπει την Κρίστια, που βγαίνει απ΄ το σπίτι του Μάρκου και της ζητάει να του πει τι ακριβώς έκανε ο Μάρκος τις τελευταίες μέρες πριν εξαφανιστεί μήπως βρει μια άκρη για το τι έγινε. Ο Σάββας τηλεφωνεί στην Ειρήνη να μάθει, αν έχουν νέα για το Μάρκο. Όταν η Ειρήνη λέει ότι δεν τον βρήκαν ακόμα, ο Σάββας σπρωγμένος από μια παράξενη παρόρμηση, παίρνει τη βάρκα του και βγαίνει στη θάλασσα να ψάξει για το Μάρκο.

Ο Δημήτρης ρωτάει τον Γρηγόρη πού είναι η Χλόη κι αυτός του λέει ψέματα ότι πήγε στο Λονδίνο. Ο Δημήτρης, όμως, νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά κι ο Γρηγόρης που το βλέπει, τον απειλεί να μην ξαναπάει εκεί. Η Κρίστια λέει στο Θέμη και στη Χριστίνα ότι η αστυνομία έψαξε στο σπίτι του Μάρκου μήπως βρουν κάποιο στοιχείο για να τους βοηθήσει να τον εντοπίσουν. Ο Θέμης τους λέει ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του Χριστόφορου. Στο μεταξύ, βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκανε η Έλενα και καλούν στο τμήμα την Ειρήνη, την Έλενα και τον Χριστόφορο...

Επεισόδιo 86: Ο Δημήτρης λέει στην Κρίστια ότι ανησύχησε για τη Χλόη μετά τη συνάντηση τους και πήγε στο σπίτι τους να δει πώς είναι, αλλά, ο Παύλος τον απείλησε να μην ξαναπατήσει εκεί. Η Κρίστια του λέει ότι ο Παύλος είναι ο Γρηγόρης. Απ΄ αυτά που της λέει ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι η Χλόη το έμαθε κι ότι μπορεί να κινδυνεύει απ΄ τον Γρηγόρη. Τηλεφωνεί στη Λουκία να της το πει και να της ζητήσει βοήθεια, αλλά, η Λουκία είναι στο τμήμα, όπου έχουν κληθεί ο Χριστόφορος, η Ειρήνη και η Έλενα και της λέει ότι θα την καλέσει αργότερα.

Η Λουκία ανακοινώνει στον Χριστόφορο και στην Ειρήνη τα αποτελέσματα του τεστ DNA, που έκαναν. Μένουν άναυδοι όταν ακούνε ότι η Ειρήνη είναι κόρη του Νικήτα. Η Ειρήνη που νιώθει άσχημα μετά απ΄ αυτή την αναπάντεχη αποκάλυψη, φεύγει με το Φίλιππο απ΄ το τμήμα, αφήνοντας εκεί τον Χριστόφορο. Όταν ο Χριστόφορος πάει να φύγει, βλέπει εκεί την Έλενα, που ψάχνει την Ειρήνη και ρωτάει, αν η Ειρήνη έμαθε ότι είναι κόρη του Νικήτα. Πάνω στην ένταση, ένας αστυνομικός λέει πως τους ειδοποίησαν ότι βρήκαν το Μάρκο σε μια ακτή στο νότιο μέρος του νησιού...

Για την αρχική σελίδα "Το Μυστικό της Πεταλούδας" πατήστε ΕΔΩ