Breaking News

Τα δάκρυα της Ελένης Χατζίδου: «Προσπαθώ να κρατηθώ με όλα αυτά που βλέπω» - Ε. Παύλου: «Είμαι περήφανος για σένα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινήθηκε έντονα η Ελένη Χατζίδου τη Δευτέρα (13/11), στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Breakfast@Star. 

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ξέσπασε σε δάκρυα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας του Δημήτρη Κλειδά - που συμμετέχει στο Fame Story -, η οποία σημείωσε ότι έχασε τον ένα της γιο και στη συνέχεια έμπλεξε με τις ουσίες. Ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, την αγκάλιασε και προσπάθησε να την παρηγορήσει.

Ελένη Χατζίδου: «Προσπαθώ πάρα πολύ να κρατηθώ με όλα αυτά που βλέπω κάθε φορά. Αλήθεια σου λέω... τέλος πάντων, δε θέλω να το συζητήσω άλλο...».

Ετεοκλής Παύλου: «Καρδούλα μου, μη στεναχωριέσαι. Να σου πω κάτι; Εγώ τη συγκίνηση τη θεωρώ μεγάλη αρετή και το κοινωνικό πρόβλημα γενικότερα στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν εκφραζόμαστε... Εγώ είμαι περήφανος για σένα που νιώθεις και μιλάς. Δεν θέλω να νιώθεις άσχημα όμως...».

Ελένη Χατζίδου: «Αυτή η γυναίκα δίνει μαθήματα ζωής για όλα αυτά που περνάμε καθημερινά. Καθόμαστε και αναλωνόμαστε σε χαζομάρες, σε σαχλαμάρες. Ποιος μάλωσε, τι έκανε, γιατί το είπε, σενάρια... Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής, αυτά είναι τα πραγματικά ζόρια της ζωής...».


Πριν λίγο καιρό, ο Δημήτρης Κλειδάς είχε προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση για την απώλεια του αδελφού του και τον χωρισμό των γονιών του που ακολούθησε.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της μητέρας του.