Breaking News

Στεφανί Καπετανίδη: «Eρωτεύτηκα, πήγα στη Θεσσαλονίκη και έζησα ένα καταστροφικό πάθoς» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τη Στεφανί Καπετανίδη, την τηλεοπτική «Αναστασία» της σειράς «Η Μάγισσα».

Η Στεφανί Καπετανίδη αναφέρθηκε στη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ - μεταξύ άλλων - αποκάλυψε τον λόγο που απείχε τηλεοπτικά για 10 χρόνια.

«Από το 2008 απείχα. Πριν τη "Μάγισσα" έκανα Μανούσο Μανουσάκη, με πήρε στην ΕΡΤ στις "Κρίσιμες Στιγμές" και πέρσι στο "Κόκκινο Ποτάμι". Δεν αποσύρθηκα από την ηθοποιία, αλλά από την τηλεόραση... Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτά που μου έδιναν και είπα "ok, ας πάμε προς αυτό που μας δίνει χαρά" και ήταν ο κινηματογράφος. Ήθελα να εστιάσω εκεί λίγο», τόνισε η ηθοποιός.


Και πρόσθεσε: «Γι' αυτό αποσύρθηκα. Δεν είχα τις δουλειές που μου άρεσαν... Η μυθοπλασία έχει αλλάξει, αλλά πάντα μπορείς να "τρυπώσεις" κάπου και να βρεις τη θέση σου. Η κρίση έφερε πολύ μεγάλη αλλαγή». 

Στη συνέχεια η Στεφανί Καπετανίδη εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Eρωτεύτηκα κιόλας πολλές φορές. Μου αρέσει ο έpωτας, αλλά πρέπει να φροντίσω και τον εαυτό μου. Eρωτεύτηκα, έφυγα από την Αθήνα και πήγα στη Θεσσαλονίκη για δέκα χρόνια. Έζησα ένα καταστροφικό πάθoς, δεν άντεξα και γύρισα. Πήρα 8 κιλά με το που πήγα... Είχαμε μια φάρμα με ζώα, έγινα αγρότισσα. Το αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου λόγω κρίσης... Η φύση είναι ευτυχία, αλλά πρέπει να είσαι με τη σωστή παρέα... Ένιωθα πως ήμουν εκτός χώρου, αλλά έκανα ταινίες στη Γερμανία και την Ιταλία».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.