Breaking News

Σπύρος Μαρτίκας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο φαρμακείο του - «Έχει ρημάξει τις γειτονιές του Κερατσινίου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ για τη ληστεία που έγινε χθες το απόγευμα (13/11) στο φαρμακείο που διατηρεί στο Κερατσίνι.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα συγκλονιστικό βίντεο, που δείχνει την υπάλληλο να παλεύει με τον επίδοξο ληστή, σε μία προσπάθειά της να τον απομακρύνει από το ταμείο. Ο δράστης κατάφερε να αφαιρέσει από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

«Αυτή η φιγούρα, που είδατε στο βίντεο, έχει ρημάξει τις γειτονιές του Κερατσινίου... Αγχώθηκα πάρα πολύ, όταν είδα το βίντεο», τόνισε ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor.

Και πρόσθεσε: «Η Ιωάννα, η υπάλληλος του φαρμακείου, έκανε λάθος χειρισμό, διότι δεν έπρεπε να τον αντιμετωπίσει. Έπρεπε να απομακρυνθεί και να του πει "Πάρε ό,τι υπάρχει και φύγε"... Δεν ξέρεις τι κρατάει ο άλλος και τι πρόθεση μπορεί να έχει. Η κοπέλα ήθελε να υπερασπιστεί τον χώρο και τη δουλειά της. Προς τιμήν της είχε πολλά κότσια, αλλά ήταν λάθος αυτό».


«Ήξερε ακριβώς πώς να κινηθεί. Προφανώς είχε ξαναμπεί ως πελάτης για να δει πού είναι το ταμείο και να τσεκάρει την περιοχή. Χθες, σε ένα κενό από κόσμο, βρήκε την ευκαιρία και έγινε αυτό που είδατε στο βίντεο», κατέληξε ο Σπύρος Μαρτίκας.