Breaking News

Sean Penn για Matthew Perry: «Στα απομνημονεύματά του πρόσφερε απλόχερα την εμπειρία του στους ανθρώπους» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον Matthew Perry μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Sean Penn, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Piers Morgan Uncensored».

Ο Matthew Perry - ο τηλεοπτικός Chandler της σειράς «Τα Φιλαράκια» - έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία μόλις 54 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να είχε προηγηθεί αθλητική δραστηριότητα. Ωστόσο, επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς ο ιατροδικαστής αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Sean Penn, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε δύο επεισόδια της αγαπημένης σειράς το 2001, είπε ότι ο αείμνηστος ηθοποιός ήταν «ταλαντούχος τύπος», ενώ σημείωσε ότι τον επαίνεσε όταν συναντήθηκαν για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με το Deadline, o βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός είπε χθες (22/11) στο «Piers Morgan Uncensored»:

«Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι τον γνώριζα καλά, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Τον είδα κάπως πρόσφατα. Παίρναμε και οι δύο μια πτήση από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και του έκανα κομπλιμέντα για όσα ήξερα για το βιβλίο του».

Στα  απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», ο Matthew Perry αναφέρθηκε στη μάχη του επί δεκαετίες με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Μιλούσε γι' αυτό, το είχε αντιμετωπίσει και ήταν πολύ έξυπνος και τολμηρός. Και πρόσφερε απλόχερα την εμπειρία του στους ανθρώπους για να είναι χρήσιμος. Είναι τραγικό, δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην τρομερά. Δεν γνωρίζω τι αναφέρει ο ιατροδικαστής, αλλά ξέρω ότι είχε κάνει μεγάλη ζημιά στα όργανά του όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε ο Sean Penn.

Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία κι έπρεπε να δώσει πολλή χαρά σε πολλούς ανθρώπους με το ταλέντο του. Εύχομαι, λοιπόν, στην οικογένειά του να είναι καλά».