Breaking News

Σάσα Μπάστα: «Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον Μάκη Δημάκη - Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Σάσα Μπάστα, η οποία - μεταξύ άλλων - κλήθηκε να σχολιάσει το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη.

Ο Μάκης Δημάκης αποχώρησε, πριν λίγο καιρό, από το νυχτερινό σχήμα που εμφανιζόταν μαζί με τη Σάσα Μπάστα, τον Ζαφείρη Μελά και τη Τζένη Κατσίγιαννη.

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δε θα επηρέαζε μόνο τον κ. Δημάκη, αλλά και τον κ. Μελά και την κυρία Κατσίγιαννη. Για την ιστορία, ο κ. Δημάκης δεν έβγαινε μετά από μένα στο πρόγραμμα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, εγώ θα κάνω ό,τι μου πεις, αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε μένα ή στους άλλους, αυτά είναι μικρότητες. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κ. Δημάκη, έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον κ. Δημάκη», είπε η Σάσα Μπάστα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Δημήτρης Κουσαθανάς έχουν αποκτήσει μία κορούλα, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

«Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν. Θα ήθελα και δεύτερο και τρίτο παιδί», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις φήμες για την προσωπική της ζωή.


Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι' αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο».

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις. Οι φίλοι μου με φωνάζουν "Σάσο", είμαι αντράκι και με το παραπάνω... Είναι ντρoπή και αίσχoς τα σχόλια που έκαναν στη Δέσποινα Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει κι εγώ σχόλια για το ντύσιμό μου από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, αλλά δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα», κατέληξε η Σάσα Μπάστα.