Breaking News

Πάολα για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή την πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο, στο πλάι του Νίκου Μακρόπουλου. 

Η γνωστή τραγουδίστρια είπε, μεταξύ άλλων, για τον δήμαρχο Βόλου: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».

Όταν ρωτήθηκε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, η Πάολα απάντησε: «Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα - σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές - να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του». 

Και πρόσθεσε: «Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών... Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Δεν με νοιάζει τι κάνει στη ζωή του, αλλά είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα των παιδιών και δεν πρέπει να παίζουμε ούτε με τις ψυχές τους ούτε με το μυαλό τους».


«Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μία ηλικία να καταλαβαίνει τι του γίνεται. Δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις εμείς για τη ζωή τους», κατέληξε η Παόλα.