Breaking News

Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών - Finos Film: «Μια αγκαλιά στους άντρες που δεν φοβούνται να είναι εύθραυστοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανάρτηση στα social media έκανε η Finos Film, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών (International Men's Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου (όχι στην Ελλάδα) για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

Σύμφωνα με το sansimera.gr, η Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών, που δε θα αργήσει η επίσημη αναγνώρισή της από τον ΟΗΕ, πρωτογιορτάστηκε στις 19 Νοεμβρίου 1999 στα νησιά Τρίνιδαδ και Τομπάγκο της Καραϊβικής, με πρωτοβουλία του δρος Τζέρομ Τιλακσίνγκ. Το θέμα του φετινού εορτασμού (2023) είναι «Μηδενικές αυτoκτονίες στους άνδρες».

H Finos Film δημοσίευσε ένα βίντεο με σκηνές από αγαπημένες ταινίες. Στη λεζάντα σημειώνεται: «Μια αγκαλιά στους άντρες που δεν φοβούνται να είναι εύθραυστοι, σε εκείνους που στηρίζουν γυναίκες στη ζωή τους, που είναι σύμμαχοι και φίλοι. Χρόνια πολλά!».