Breaking News

Οι «ύπουλες» παθήσεις που... «κουβαλάμε» χωρίς να το γνωρίζουμε - Μελίνα Μακρή: «Έκλαιγα και είχα κακή διάθεση χωρίς λόγο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν καλεσμένες η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή και η Εριφύλη Χατζηαγγελάκη, καθηγήτρια παθολογίας και μεταβολικών νοσημάτων στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η εκπομπή ασχολήθηκε με το θέμα των «ύπουλων» παθήσεων που... «κουβαλάμε» χωρίς να το γνωρίζουμε, καθώς μπορεί να έχουμε εκδηλώσει συμπτώματα, τα οποία, ωστόσο, δεν μας ανησυχούν.

Η Μελίνα Μακρή εξομολογήθηκε: «Έχω Χασιμότο, το ανακάλυψα σε ηλικία 18 χρονών. Φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα. Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε ότι το έχω, έβαλα τα κλάματα...».

Και συνέχισε: «Είναι μέσα στην καθημερινότητά σου, οπότε από τη ρουτίνα δεν αναγνωρίζεις ότι έχεις κόπωση. Λες απλά ότι "κουράστηκα παραπάνω αυτή την εβδομάδα, αυτόν τον μήνα". Είχα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Γυρνούσα από το σχολείο κι έκλαιγα και είχα κακή διάθεση χωρίς λόγο. Έπαιρνα πιο βαριά τα πράγματα και είχα κόπωση. Έλεγα συνέχεια στη μαμά μου ότι είμαι κουρασμένη».

«Η νόσος διαταράσσει τις ορμόνες, νιώθω κουρασμένη και ότι πεινάω διαρκώς, δεν έχω το αίσθημα του κορεσμού. Διαταράσσει πολλές ορμόνες... κλάματα και απαισιοδοξία ενώ γενικότερα είμαι χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος. Γυρίζω στο σπίτι και μου βγαίνει ξαφνικά αυτό το πράγμα...» πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη η καθηγήτρια παθολογίας και μεταβολικών νοσημάτων στο πανεπιστήμιο Αθηνών, Εριφύλη Χατζηαγγελάκη.

Δείτε το βίντεο του Mega.