Breaking News

Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου: «Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να ξεχωρίσω πια τη στεναχώρια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, μίλησε ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης.

Η Κάτια Νικολαΐδου υπήρξε για ένα μικρό χρονικό διάστημα παντρεμένη με τον συνάδελφό της Οδυσσέα Σταμούλη, με τον οποίο δεν απέκτησε παιδί.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης θρηνεί την απώλεια του 11χρονου γιου του, ο οποίος πνίγηκε τον περασμένο Αύγουστο στη θάλασσα, στους Φούρνους Ικαρίας, ενώ είχε πάει για μπάνιο.

Ο ηθοποιός δήλωσε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Έχω να μιλήσω με την Κάτια πάνω από 20 χρόνια, αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια...».

Και πρόσθεσε: «Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουν συντετριμμένος... Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους».


Η Κάτια Νικολαΐδου είχε εξομολογηθεί το 2018: «Ναι ήταν δύσκολο αλλά είπα πως θα τα καταφέρω. Είχα πολύ μεγάλη θέληση και είπα πως θα ζήσω και δε θα πεθάνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες αλλά είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι. Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Βγήκα αμέσως και μίλησα γι' αυτό. Δεν ήθελα να κρυφτώ, δεν κρύφτηκα ποτέ, κυκλοφορούσα φαλακρή... Ανησύχησα για τους γονείς μου, έλεγα "θα γίνω καλά εγώ και θα πάθουν κάτι αυτοί"... Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει και να μη μου σταθεί, χωρίσαμε όταν βρισκόμουν μέσα σ' αυτή τη διαδικασία. Αυτό μου κόστισε περισσότερο και από την ασθένεια. Έρχεται μία μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και νιώθεις πως δε θα είναι εκεί για να σου κρατήσει το χέρι, ως άνθρωπος νιώθεις άσχημα...».