Breaking News

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει Black Friday» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε τις αιχμές που άφησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Δεν προλαβαίνει κιόλας ο Βασάλος, έχει δουλειές τρέχει ο άνθρωπος...», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σχολιάζει: «Επιστρέφει στη Σίσσυ Χρηστίδου; Μα, δεν είχε θέση εκεί, ήταν κλειστή, δεν είχε budget...».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στην κάμερα της εκπομπής του Mega: «Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει Black Friday τώρα. Είχα μια καλή τιμή, τους έκανα καλές προσφορές και με πήρανε. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί είμαστε όλοι στην ίδια εταιρία. Δεν ξέρω πώς μπορούν να ειπωθούν τέτοια λόγια...».


Και πρόσθεσε: «Όπως και να έχει, αυτό είναι ένα θέμα του Δημήτρη κι εμένα δεν με αφορά με την έννοια ότι, όταν είχε γίνει όλο αυτό, εγώ δεν υπήρχα καν στο προσκήνιο. Είναι λογικό να είναι πικραμένος για κάποια πράγματα που είχε στο μυαλό του, αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σ' αυτό. Ωραίο είναι να έχουμε την άποψή μας, να την εκφράζουμε και να κρινόμαστε γι' αυτήν. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα».