Breaking News

Ν. Πουλμέντης: «Πήγα να αφαιρέσω ένα σπυράκι και ο γιατρός μου είπε: ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε  στο «The 2Night Show» τον Νίκο Πουλμέντη, τον  Έλληνα σεφ που μαγείρεψε στον Λευκό Οίκο για τον Μπαράκ Ομπάμα. 

Ο Νίκος Πουλμέντης συγκλόνισε, περιγράφοντας την ημέρα που πήγε για εξετάσεις και ο γιατρός του είπε ότι βρίσκεται να βήμα πριν τον θάνατο.

«Πριν από 6 χρόνια ακριβώς κάπνιζα σαν φουγάρο και πάω σε έναν γιατρό να βγάλω ένα σπυράκι που είχα στην πλάτη. Μου λέει "Θα πας στο νοσοκομείο να κάνεις κάποιες εξετάσεις, γιατί θα σε κοιμήσω για να σου το αφαιρέσω καθώς έχει μολυνθεί"...», είπε ο διακεκριμένος σεφ.

Και πρόσθεσε: «Μου κάνει ένα καρδιογράφημα ο γιατρός και μου λέει "Πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις". Δίνω το τηλέφωνο της γυναίκας μου και έψαχναν νοσοκομείο να με στείλουν. Εγώ δεν ένιωθα τίποτα, αλλά είχα 99% φραγμένη την κεντρική αρτηρία της καρδιάς μου. Μου πέρασαν stent, περνούσαν οι τελευταίες σταγόνες και τη γλίτωσα στο παρά χιλιοστό...».


Μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς κατάφερε να κατακτήσει το αμερικάνικο όνειρο ξεκινώντας από το νησί του, τα Κύθηρα, χωρίς να γνωρίζει ούτε έναν άνθρωπο στην Αμερική. 

Ο Νίκος Πουλμέντης μίλησε για την τυχαία γνωριμία μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης, τη νίκη στο μαγειρικό σόου «Chopped 2018», τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό δίκτυο Food Network και τις πρωτοποριακές παραλλαγές που εφαρμόζει στις παραδοσιακές συνταγές. Ακόμη, αναφέρθηκε στην κόρη του Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία συμμετείχε στο MasterChef 4.

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ολόκληρη τη συνέντευξη.