Breaking News

Νίκος Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο: «Ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις - Είμαι καταβεβλημένος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο του δέρματος, νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω μια με δυο μέρες, με παρακολουθούν για να δουν πώς πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση, η οποία με πείραξε λίγο. Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω, όμως, ότι όλα θα πάνε καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά...


Ο Κώστας Χαρδαβέλας ήρθε να με δει στο νοσοκομείο, ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Ήθελε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει κι αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις συμπαράσταση στους ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο. Μου έδωσε κουράγιο και μου είπε να πιστεύω στον Θεό...».