Breaking News

Νένα Χρονοπούλου: Ξέσπασε για τους βασαvισμούς ΑμεΑ στο διαδίκτυο - «Ζούμε ανάμεσα σε κανιβάλους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου, με αφορμή τα αποτροπιαστικά πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα, από τη live μετάδοση στο διαδίκτυο κακoποιητικών πράξεων σε βάρος ΑμεΑ ανθρώπων...

Η Νένα Χρονοπούλου - η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού ΑμεΑ, όπως και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των παιδιών με αναπηρία - δήλωσε την Τρίτη (14/11) στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη που είμαι κοντά σας γι' αυτό το θέμα. Τα μάτια μου δεν έχουν σταματήσει να τρέχουν... Ζούμε ανάμεσα σε κανιβάλους, έχει διαμελιστεί η κοινωνία μας. Έχει τελειώσει το συναίσθημα, η ευθύνη και η φροντίδα στον συνάνθρωπο. Παλεύουμε για τα αυτονόητα...».

Και συνέχισε: «Ο άνθρωπος αυτός είναι άξιος να ζει ανάμεσα στον κόσμο; Αυτός ο άνθρωπος που συμπεριφέρεται - υποτίθεται - φυσιολογικά, που παίρνει το ψωμί από τον φούρνο, μπορεί αύριο μεθαύριο να βγάλει στο διαδίκτυο το ίδιο το παιδί του φούρναρη και να το εκμεταλλευτεί... Έχει παγώσει το αίμα μας. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι 22.000 άνθρωποι πληρώνουν για να μπουν και να δουν αυτό το θέαμα... Κάθονται και απολαμβάνουν τον πόνο του άλλου;».


«Ξέρετε τι φωτογραφίες έχω στα χέρια μου; Το λέω τώρα, θα γίνει τέτοια έρευνα γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει με εκείνο το ίδρυμα στην Καλλιθέα, που χτυπιόμασταν πέρσι. Έχω στα χέρια μου μαρτυρίες και φωτογραφίες με κακοποιημένα παιδάκια... Δυστυχώς, θα μας αναγκάσουν να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Κάποια στιγμή κάποιος άνθρωπος θα "θολώσει" και θα κάνει το μοιραίο... Εάν δεν αυστηροποιηθούν οι νόμοι, δε θα αλλάξει τίποτα...», κατέληξε η Νένα Χρονοπούλου.