Breaking News

Μυρτώ Αλικάκη: Η εξομολόγησή της για τον Πέτρο Λαγούτη - «Έκανα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον Πέτρο Λαγούτη ρωτήθηκε - μεταξύ άλλων - η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης ήταν μαζί για πολλά χρόνια. Αν και χώρισαν, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, για χάρη και των παιδιών τους. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι νιώθουν οικογένεια.

Η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε για την απόφαση του πρώην συζύγου της να μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στο παρελθόν με τον τζόγο:

«Σαφέστατα ήταν μια προσωπική του απόφαση, δικό του ήταν αυτό το θέμα. Είμαι απολύτως σύμφωνη να βγαίνουν αυτά τα θέματα στο φως, γιατί θεωρώ ότι τότε θωρακίζεσαι πολύ περισσότερο απέναντι σε αυτά και δεσμεύεσαι κιόλας. Επίσης, το θεωρώ πολύ σημαντικό και ως παράδειγμα για άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν εθισμούς και ακόμη και για τα παιδιά, γιατί είναι πολύ ωραίο ο γονιός σου να έχει τη δύναμη και τα κότσια και να πολεμήσει κάτι και να βγει να το πει».

«Κάποια χρόνια που έδινε τη μάχη ήμασταν μαζί. Τη στιγμή που έκανε την πιο σοβαρή του προσπάθεια - που τα κατάφερε κιόλας - δεν ήμασταν μαζί. Ήμασταν μαζί μόνο ως άνθρωποι που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε: «Στα δύσκολα εσύ πώς ήσουν εκεί δυνατή; Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκες, που έχασες το κουράγιο σου...», η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε:

«Οι περισσότερες ήταν αυτές οι στιγμές που περιγράφεις τώρα και όχι στιγμές που ήμουν δυνατή. Έκανα πάρα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, είμαστε υγιείς και είναι όλα καλά».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.