Breaking News

Μελέτης Ηλίας για Βάσω Λασκαράκη: «Αν ήμασταν ζευγάρι δε θα άντεχα πάνω από ένα μήνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Μελέτη Ηλία, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη φίλη του και κουμπάρα του Βάσω Λασκαράκη, με την οποία συνεργάστηκε για πέντε σεζόν στην αγαπημένη σειρά «Το σόι σου».

Συγκεκριμένα, όταν κλήθηκε να πει τη γνώμη του για τον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια στο «The Break», ο Μελέτης Ηλίας απάντησε:

«Η Βάσω έχει ένα ιδίωμα σαν χαρακτήρας, είναι τελειομανής σε σημείο εκνευριστικό για μένα. Δηλαδή θεωρώ ότι αν ήμασταν ζευγάρι δε θα άντεχα πάνω από ένα μήνα. Αυτό, όμως, το χαρακτηριστικό της την κάνει πάρα πολύ καλή σε οτιδήποτε καταπιαστεί». 


Για τη συνεργασία του με τον πρώην σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε:

«Με τον Γιάννη έχω δουλέψει μόνο σε ταινίες. Πριν τον γνωρίσω έλεγα "Σιγά μωρέ, τι κάνει πια αυτός ο Τσιμισέλης;". Ωστόσο, όταν τον είδα στα γυρίσματα να ξέρει τα πάντα - είναι πολυεργαλείο -, εκεί του βγάζεις το καπέλο. Αυτό το έχει και λόγω εμπειρίας, αλλά είναι και στον άνθρωπο. Δηλαδή το μυαλό του στροφάρει σε πολλές μεριές».