Breaking News

Matthew Perry: Συγκινούν οι αναρτήσεις της Courteney Cox και του Matt LeBlanc (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Courteney Cox και ο Matt LeBlanc αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον Matthew Perry, τον τηλεοπτικό Chandler Bing της σειράς 
«Τα Φιλαράκια», ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο μήνα (28/10), σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν υποδυθεί τη Monica Geller και τον Joey Tribbiani στην αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», η οποία προβλήθηκε στο NBC από τις 22 Σεπτεμβρίου 1994 έως τις 6 Μαΐου 2004.


Ο Matt LeBlanc έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες: «Matthew, με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω όταν σε σκέφτομαι και δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».


Από την πλευρά της η Courteney Cox ανέβασε ένα βίντεο από τη σειρά, αποκαλύπτοντας και μια ιστορία από τα γυρίσματα.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που πέρασα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά, όπως εγώ με τον Matthew, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ. Για την ώρα, ορίστε μία από τις αγαπημένες μου. Για να δώσω ένα μικρό παρασκήνιο, ο Chandler και η Monica υποτίθεται ότι θα περνούσαν μια βραδιά στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ιστορίας αγάπης τους. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, μου ψιθύρισε μία αστεία ατάκα να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός», σημείωσε στη λεζάντα.