Breaking News

Δ. Ματσούκα για Π. Κόκκαλη: «Παντρευόμαστε για συναισθηματικούς λόγους - Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται, μετά από 7 χρόνια σχέσης. Η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Φως των σπορ».

«Παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους. Είμαστε 7 χρόνια μαζί... Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση», τόνισε η γοητευτική ηθοποιός.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν ο γάμος θα είναι θρησκευτικός, όπως και αν θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: «Θα αποφύγω την απάντηση». 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για τον γάμο: «Δε θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί».

Επίσης, εξομολογήθηκε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Εξακολουθεί να με γοητεύει σταθερά από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα. Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον...».


Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τους ρόλους της στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+ και στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας» στο θέατρο Μικρό Παλλάς.