Breaking News

Μαρία Παπαλάμπρου για την απώλεια του συζύγου της: «Όταν χάνεται ένα μέλος της οικογένειας ο ένας κρέμεται πάνω στον άλλον» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε η Μαρία Παπαλάμπρου, η οποία πρωταγωνιστεί σε δύο παραστάσεις: «Επισκέπτης» στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και «Αντίο μαμά» στο θέατρο Αλκμήνη.

Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε στην εκπομπή του Star για την απουσία της από την τηλεόραση: «Είχα αρχίσει να συζητάω για κάποια δουλειά στην τηλεόραση, αλλά είδα στην πορεία ότι δεν ήταν δυνατόν να την παρακολουθήσω, γιατί είχα τις δύο θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο, μου αρέσει η τηλεόραση, την αγαπάω πολύ».

Τον Απρίλιο του 2019, η Μαρία Παπαλάμπρου είχε βυθιστεί στο πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, ο καλλιτεχνικός παραγωγός Τάσος Αλεξόπουλος. Μετά την απώλειά του, η ηθοποιός μεγάλωσε μόνη της την κόρη της.

«Τώρα η κόρη μου ξαναέφυγε, γύρισε πίσω στο Βερολίνο. Πήγε να σπουδάσει. Σίγουρα όταν χάνεται ένα μέλος της οικογένειας, αυτόματα ο ένας κρέμεται κατά κάποιο τρόπο επάνω στον άλλον. Είμαστε πολύ κολλημένες πλέον, όμως νομίζω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε και την ανεξαρτησία μας η κάθε μία. Να σεβόμαστε η κάθε μία ότι έχουμε και μια προσωπική ζωή και ότι συνεχίζουμε. Κι εγώ δεν σταμάτησα τις δραστηριότητες μου και να πέσω πάνω στο παιδί γιατί θεωρώ πως θα ήταν πολύ καταπιεστικό αυτό για εκείνη και δε θα την ωφελούσε» τόνισε η Μαρία Παπαλάμπρου.