Breaking News

Η Margot Robbie βάζει τέλος στις φήμες για τη «Barbie 2» - «Δεν φτιάξαμε την ταινία για να γίνει τριλογία» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την εισπρακτική επιτυχία της ταινίας «Barbie», υπήρξε πολλή κουβέντα σχετικά με μια πιθανή συνέχεια, στην οποία η Margot Robbie θα επαναλάμβανε τον ομώνυμο ρόλο.

Η ταινία «Barbie» της Greta Gerwig, με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie, έγινε η κινηματογραφική παραγωγή με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία της Warner Bros, στο παγκόσμιο box office.

Σύμφωνα με το Deadline, η Margot Robbie παραχώρησε συνέντευξη στο Associated Press, όπου ξεκαθάρισε ότι δε θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας.

«Νομίζω ότι βάλαμε τα πάντα σε αυτή την ταινία. Δεν τη φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Greta έβαλε τα πάντα σε αυτήν την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι θα ακολουθούσε», είπε χαρακτηριστικά.

Η «Barbie» κέρδισε πάνω από 1,4 δισεκατ. δολάρια στο box office. «Oι πρωτότυπες ταινίες μπορούν ακόμα να σημειώσουν τεράστια επιτυχία», τόνισε η 33χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να είναι sequel ή prequel ή remake. Μπορεί να είναι εντελώς πρωτότυπο. Μπορεί ακόμα να είναι μεγάλο, δεδομένου του μεγάλου προϋπολογισμού».

Μεταξύ άλλων, η Margot Robbie επισήμανε: «Ήταν σημαντικό για την ταινία να τα πάει καλά, ώστε οι μελλοντικοί σκηνοθέτες να μπορούν να έχουν μεγάλες πρωτότυπες ιδέες και να τους δοθεί ο προϋπολογισμός για να τις εκτελέσουν σωστά».


Στην ταινία πρωταγωνίστησαν επίσης οι Issa Rae, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Hari Nef, Sharon Rooney, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya, Dua Lipa και Nicola Coughlan ως διαφορετικές παραλλαγές της Barbie. Τους Kens υποδύθηκαν οι Ryan Gosling, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa, Scott Evans και John Cena. Στο καστ συμμετείχαν, επίσης, οι America Ferrera, Rhea Perlman, Will Ferrell, Michael Cera, Connor Swindells και Helen Mirren ως αφηγήτρια.