Breaking News

Θ. Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σ. Χρηστίδου: «Κάποιοι φοβήθηκαν να συνεργαστούν μαζί μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός τραγουδιστής είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, αλλά το χειρότερο είναι να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Νομίζω ότι εκείνη η περίοδος δεν επηρέασε τόσο τις εμφανίσεις με τη μπάντα. Νομίζω πως η μπάντα έχει μια καλή πορεία και ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια, που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Νομίζω δηλαδή ότι έχει μια δική της ύπαρξη που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος είτε όχι...

Μόνο εκείνη την περίοδο που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν να συνεργαστούν μαζί μου επαγγελματικά, επειδή είχα αυτή την αρνητική δημοσιότητα τότε. Αυτό με στεναχώρησε πολύ γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι "υπάρχει αυτό το θέμα". Που είναι ίσως λογικό για κάποιους χορηγούς, για κάποιες εκπομπές που είχαν χορηγό.


Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο και με στεναχώρησε που μέσα από αυτή τη διαδικασία έφτασε να επηρεάσει τη δουλειά μου, το να δουλέψω και να βγάλω χρήματα για να βιοποριστώ. Όλο αυτό επηρεάστηκε από κάτι που δε θα έπρεπε...».